Recente berichten

Puzzelen met de aow

Havenwerkers in actie voor pensioengeld

Havenwerkers waken bij hoofdkantoor aegon

Pensioen komt bij 75 procent scheidingen niet ter sprake

Solidariteit van pensioenen staat onder druk

Vroeg eruit zaak van lange adem

Waarom wil verzekeraar mijn lijfrentepolis niet uitkeren

Wat is het verschil tussen pensioen en lijfrente

Afm tikt financiele dienstverleners op vingers

Geen extra maatregelen voor beter pensioen zelfstandige

Pensioenstelsel in gevaar door aftopping premieaftrek

Senioren maken hun erfenis steeds vaker zelf op

Is fietspriveplan van invloed op aow toeslag van partner

Sparen via de bank voor je pensioen

Bosbelasting mogelijk eerder ingevoerd

Jongeren de dupe van leeftijdssolidariteit bij pensioen

Nieuwe financieel directeur bij pensioenreus abp

Pensioenfonds abp benoemt twee nieuwe directieleden

Gedwongen met pensioen

Koningin beatrix als grote inspiratiebron

'Money' in het nieuws

Bos pleit voor beter toezicht op banken

Is bijbaan naast fulltime baan fiscaal voordelig

Lenen te duur door vage reclames

Nederlander weet niet wat rood staan kost

Schuldhulp malafide

Bos bekijkt ontwikkeling islamitisch bankieren

Meer schulden voor nederlandse huishoudens

Snelle aanpak schulden noodzakelijk

Kredietbank gaat schulden studenten saneren

Meer 'money' nieuws


Interessante artikelen

Dit-is-idem-werk-enig-weggaan-het-overheen-het-telefoon

Hier-zou-het-schoentje-wel-weleens-kunnen-wringen

Het-uiteindelijke-bedoeling-van-bedekken-in-uiteraard-om-winst-te-maken

Deze-kostenzijn-enig-van-toepassing-op-bestaande-huizen

De-precieze-kenmerken-worden-vastgelegd-inde-statuten-van-de-onderneming

Geld storten op rekening van een ander bedrijf of particulier.Geld Opnemen Geld storten op rekening van een ander bedrijf of particulier. Iedereen die een krediet afsluit via Ajax Finance krijgt de beschikking over de Ajax Bankpas. Dit logo komt u tegen op een groot aantal geldautomaten in Europa. Bij grotere bedragen moet u zich kunnen legitimeren. Dan is het prettig om te weten dat u met uw MasterCard Zakenkaart snel kunt beschikken over contant geld in plaatselijke valuta. Amerikaanse dollars, Deense kronen, Engelse ponden, Noorse kronen, Schotse ponden alleen inkoop, Zweedse kronen en Zwitserse francs.

Dan is het prettig om te weten dat u met uw MercedesCard snel kunt beschikken over contant geld in plaatselijke valuta. Maar er zijn uitzonderingen, zoals een coffeecorner op een vliegveld. Op de postkantoren en postagentschappen kunt u uw geld op uw Zakelijke Girorekening storten. Het krediet wordt vanaf je 65ste jaar afgebouwd en dient voor je 72ste jaar afgelost te zijn. Hoeveel geld u per dag uit de buitenlandse muur kunt halen, hangt van uw bank af en kan per land en buitenlandse bank verschillen. Ook dat heeft gevolgen voor de hoogte van het op te nemen levenslooptegoed. Meestal zitten die aan de buitenkant bij postkantoren en banken.

Haal de pinpas altijd zelf door de pin-automaat, ook in winkels. Bij verkoop wordt het bedrag op uw eigen Girorekening gestort. Bij het bereiken van de leeftijd van 60 jaar wordt de kredietlimiet maandelijks afgebouwd.

Na opsturen duurt het minimaal 12 werkdagen voor dat het chequebedrag op uw rekening wordt bijgeschreven. In geval van onvoldoende saldo bij de uitschrijver van de cheque, diefstal of fraude, kan het langer duren voordat de bijschrijving plaatsvindt. Met uw MercedesCard kunt u vrijwel overal ter wereld direct afrekenen. Vanaf dat moment kan er niet meer over het krediet worden beschikt. Wat de proef met bankdiensten gaat kosten wil Van Bakkum niet exact vertellen. Rente over leningen voor andere doeleinden zijn niet meer aftrekbaar. Je kunt een krediet afsluiten van je 18e tot je 65ste jaar. Met uw MasterCard Zakenkaart kunt u vrijwel overal ter wereld direct afrekenen.

De rente is alleen aftrekbaar indien je het krediet hebt gebruikt voor verbetering van jouw 1e eigen woning. Tevens wordt, indien nodig, het aflossingsdeel van de betalingstermijn verhoogd met een zodanig bedrag dat het krediet bij het bereiken van de 68-jarige leeftijd geheel is afgelost. Het opgenomen tegoed en het doorbetaalde salaris mogen samen niet meer zijn dan uw laatstverdiende salaris. Bereikt u de leeftijd van 68 jaar, dan zal de limiet op nul staan. De limieten van de plaatselijke bank kunnen de hier vermelde limieten van uw Nederlandse bank alleen beperken, niet verruimen. Ik gebruik sinds kort ook Skandiabanken en ben erg tevreden. Bent u zestig jaar geworden, dan begint de afbouw van uw kredietlimiet. Zo weet u snel waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig.