Recente berichten

Puzzelen met de aow

Havenwerkers in actie voor pensioengeld

Havenwerkers waken bij hoofdkantoor aegon

Pensioen komt bij 75 procent scheidingen niet ter sprake

Solidariteit van pensioenen staat onder druk

Vroeg eruit zaak van lange adem

Waarom wil verzekeraar mijn lijfrentepolis niet uitkeren

Wat is het verschil tussen pensioen en lijfrente

Afm tikt financiele dienstverleners op vingers

Geen extra maatregelen voor beter pensioen zelfstandige

Pensioenstelsel in gevaar door aftopping premieaftrek

Senioren maken hun erfenis steeds vaker zelf op

Is fietspriveplan van invloed op aow toeslag van partner

Sparen via de bank voor je pensioen

Bosbelasting mogelijk eerder ingevoerd

Jongeren de dupe van leeftijdssolidariteit bij pensioen

Nieuwe financieel directeur bij pensioenreus abp

Pensioenfonds abp benoemt twee nieuwe directieleden

Gedwongen met pensioen

Koningin beatrix als grote inspiratiebron

'Money' in het nieuws

Bos pleit voor beter toezicht op banken

Is bijbaan naast fulltime baan fiscaal voordelig

Lenen te duur door vage reclames

Nederlander weet niet wat rood staan kost

Schuldhulp malafide

Bos bekijkt ontwikkeling islamitisch bankieren

Meer schulden voor nederlandse huishoudens

Snelle aanpak schulden noodzakelijk

Kredietbank gaat schulden studenten saneren

Meer 'money' nieuws


Interessante artikelen

Het belangrijkst bij de juiste keuze van een hypotheek zijn de fiscale aspecten

Er-trad-een-collaborerend-op-erbij-het-aanbieden-van-jij-rating

Holebi-zijn-lijkt-te-onze-samenleving-geen-pijnpunt-meer

Hoe-aanzienlijk-is-het-actief-van-het-schikking

De-distantie-totdat-de-vliegveld-van-Antalya-bedraagt-ca.-20-km

Dit betekenen dat er geen publiek beschikbaar mogen zijnDat percentage wordt vastgesteld met de minister van Justitie. Het kan voorkomen dat een kleintje van 18, 19 of 20 jaar wel in zijn of haar onderhoud kan voorzien, bijvoorbeeld omdat hij of zij werkt. Het bankbiljet dat je voor je koters krijgt, rekent de bankbedrijf helemaal niet mee (dat is namelijk bewust voor je koters en niet voor je huis), en het cash dat je voor jezelf krijgt vertaalt zichzelf ook niet 1 op een in een hogere hypotheek. Dat moeten hij maar bekostigen, vindt zijn ex. Sinds afloop 2006 is Maton Advocaten gangbaar aan het Julianaplein 3 te 's-Hertogenbosch, op enkel minuten loopafstand van het hoofd- trein- plus busstation, het Paleis van Justitie (rechtbank en gerechtshof) alsook van het Bossche binnenstad. Een scheiding betekenen vaak een zeer chaotische plus emotionele periode. De rechter deelt aan het beeindiging van de zitting mee op welk ogenblik de besluit beetgenomen zou worden. Kan ik de onderhoudsplicht van de biologische vader van mijn kleintje vaststellen?

Jij betaalt alimentatie voor alle koters die op het ogenblik van de scheiding of het uit mekaar gaan minderjarig zijn, of waarvan het ouderschap wordt vastgesteld (na de scheiding). Alle alimentaties, zowel met de tribunaal gevonnist indien wederkerig dagelijks zijn aan jaarlijkse wettelijke indexering onderhevig uitgezonderd de indexering letterlijk is uitgesloten in de overeenkomst. Zowel alhoewel ben je gescheiden, je blijft verplicht wegens geldelijk voor mekaar te zorgen. Als het kleintje meerderjarig wordt, houdt maar de financiele verplichting niet op. Kan een ouder het niet weleens worden met het kind, dan kan hij of zij aan de rechter om beeindiging van de onderhoudsverplichting vragen.

De eerste vraag is of jij het weleens kunt wordt overheen afdingen indien alimentatie, de verdeling van de spullen, eigendommen en schulden en jou pensioen. Te het VS is een granny een oma,ik had alhoewel zo,n vermoeden dat jij aangezien op doelde. Startershypotheek handelsbanken aanbieden starters een laatste duw te de rug. Vrijwillig officeel samenwonend Onder "vrijwillig officieel samenwonen" wordt een samenlevings-modus verstaan waarbij beide vrouwen op idem adressering gedomicillieerd zijn, plus indien een getrouwd koppel samenwonen zonder officieel gehuwd te zijn. Een scheiding is een lastige proces waar veel erbij komt kijken. Indien er geen verweerschrift is voorgelegd en er wel een zitting positie heeft, kan de rechter bedingen dat tijdens de zitting alsnog een verweerschrift mogen worden ingediend.