Recente berichten

Puzzelen met de aow

Havenwerkers in actie voor pensioengeld

Havenwerkers waken bij hoofdkantoor aegon

Pensioen komt bij 75 procent scheidingen niet ter sprake

Solidariteit van pensioenen staat onder druk

Vroeg eruit zaak van lange adem

Waarom wil verzekeraar mijn lijfrentepolis niet uitkeren

Wat is het verschil tussen pensioen en lijfrente

Afm tikt financiele dienstverleners op vingers

Geen extra maatregelen voor beter pensioen zelfstandige

Pensioenstelsel in gevaar door aftopping premieaftrek

Senioren maken hun erfenis steeds vaker zelf op

Is fietspriveplan van invloed op aow toeslag van partner

Sparen via de bank voor je pensioen

Bosbelasting mogelijk eerder ingevoerd

Jongeren de dupe van leeftijdssolidariteit bij pensioen

Nieuwe financieel directeur bij pensioenreus abp

Pensioenfonds abp benoemt twee nieuwe directieleden

Gedwongen met pensioen

Koningin beatrix als grote inspiratiebron

'Money' in het nieuws

Bos pleit voor beter toezicht op banken

Is bijbaan naast fulltime baan fiscaal voordelig

Lenen te duur door vage reclames

Nederlander weet niet wat rood staan kost

Schuldhulp malafide

Bos bekijkt ontwikkeling islamitisch bankieren

Meer schulden voor nederlandse huishoudens

Snelle aanpak schulden noodzakelijk

Kredietbank gaat schulden studenten saneren

Meer 'money' nieuws


Interessante artikelen

Gelden-de-tegemoetkoming-enig-voor-Amerikaanse-aandeelhouders

Elk-leningverstrekker-heeft-zijn-afzonderlijk-tarieven

Het-rentekosten-zijn-te-dit-voorbeeld-noch-meegenomen

Andere-begaan-zien-dit-ook-en-trachten-dit-te-voorkomen

Dan-kunt-u-een-overlijdensverzekering-afsluiten

Dankzij vriendje hadden we prachtige plaatsen in een dubbeldekker.Pinnen In Buitenland Voor 12 uur in bed liggen ben ik totaal niet gewend. Zelfs zo goed dat je misschien even de weblog kon vergeten. Dus om kwart over 4 de koffie maar aangezet en in het donker een shaggie zitten roken. Zij vreest dat anders het draagvlak voor de gemeenschappelijke munt wordt ondergraven. Snel de slingers eraf gehaald, slingers en kerstversiering door elkaar is niet echt gezellig vind ik. Vrijdagmiddag werd ik al opgehaald door mijn ophaalvriendje, mannetje gedag gezwaaid en samen met vriendje naar zijn woonplaats getuft. In Essen aangekomen rond 11 uur hadden we prachtig weer, niet zo heel erg koud en volop zon.

Retail payments are still very much influenced by local conventions, regulations etc. We zien je vanzelf wel weer een keer bij ons verschijnen. Onderweg nog gestopt in Beek voor koffie met gebak. Hele gezellige middag en avond gehad met vriendje en zijn vrouw. Bovenin, helemaal vooraan dus prachtig uitzicht en veel beenruimte. Met hem verdwijnt directeur Reitzle, die genoemd was als zijn opvolger.

Kwart over 6 idd alles in de auto en op weg naar het bedrijf van vriendje want daar zouden de bussen voor de kerstreis naar Essen staan. Maar goed, je hebt een leuk weekend gehad begrijp ik, met wat obstakels. Maar in duitsland dus ook niet en ja daar sta je dan. Edah haalt pottenrode bieten terugEdah gaat potten rode bieten terughalen, omdat klanten glasscherven hebben gevonden.

Ach, je moet eens een keer gevaarlijk leven dus doe er maar 2 in dan. Zoals ook nu weer valt er toch altijd weer iets leuks te lezen. Lovers Rail stopt met strandtreinLovers Rail, de concurrent van de NS, laat dit jaar geen toeristentreinen rijden naar het strand bij IJmuiden.

Vijftig tips over ontvoerderHet rechercheteam dat zich bezighoudt met de zaak-Boonstra heeft na een extra tv-uitzending vijftig tips gekregen. Wij hebben ook een druk weekend achter de rug, ik zit er nu even van bij te komen. En een keer groot geld in Spanje naar binnen bij zo'n bank. Om half 5 werd de vrouw van vriendje ook wakker en vriendje even later ook dus we zaten al vroeg al blaffend we roken. Gezellig aan de wijn gezeten, nagetafeld, lekker nog voor de comp gehangen, gekletst en veel gelachen maar zo tegen half 12 was t toch wel tijd om richting bed te gaan want we moesten de volgende morgen om 5 uur op. Goeiemorgen Angel, jij hebt het gezellig gehad, heerlijk om te lezen. Daarna door zeer dichte mist weer naar ons stukje nederland, al mijn tassen overgeheveld in auto van vriendje, zijn vrouw en zoon thuis afgezet en vriendje heeft mij gisteravond weer heelhuids thuis gebracht. Dus met een stratenplannetje gewapend wij de de kerstmarkt op.